خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«تایگر ۳» در استانبول کلید خورد/ دیدار سلمان خان و وزیر ترکیه ای

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 15 شهریور 1400 - 10:13
با دیدار سلمان خان و وزیر فرهنگ ترکیه، کار فیلمبرداری فیلم «تایگر ۳» در استانبول شروع شد.
فيلم،خان،سلمان،ببر،بازي،كاترينا،عمران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان‌دی، «تایگر ۳» که با بازی سلمان خان و کاترینا کیاف ساخته می‌شود یکی از فیلم‌هایی است که مدت‌هاست طرفدارانش در انتظار ساخته شدن آن بوده‌اند.
این در حالی است که به تازگی اعلام شد عمران هاشمی هم به ترکیه رفته تا با این دو بازیگر بالیوودی در این فیلم همراه شود.
«ببر ۳» شاهد بازی سلمان خان در نقش اصلی و عمران هاشمی در نفش منفی فیلم خواهد بود.
عمران هاشمی ۶ ماه مشغول بدنسازی بود تا بتواند در این فیلم بازی کند.
دو روز پیش وی با انتشار تصویری از خود از فرودگاه به هوادارانش خبر داد که دارد به ترکیه می‌رود تا به سلمان خان در این فیلم ملحق شود.
سلمان خان و کاترینا کیاف بمبئی را حدود یک هفته پیش ترک کردند تا برای یک برنامه طولانی دو ماهه، کار فیلمبرداری این فیلم را به انجام برسانند.
فیلمبردای این فیلم در ۵ کشور انجام می‌شود و چندی پیش تصاویری از سلمان خان و کاترینا کیاف از روسیه منتشر شد.
سومین فیلم «ببر» را مانیش شرما کارگردانی می‌کند که جایگزین علی عباس ظفر شده است.
علی عباس ظفر به دلیل مشغله‌هایی که داشت نتوانست با این فیلم همکاری قبلی خود را ادامه دهد.
وزیر فرهنگ ترکیه با انتشار تصویر ملاقاتش با سلمان خان در اینستاگرام تاکید کرد که کشورش آماده است تا میزبان فیلم‌ها و پروژه‌های بزرگ بین‌المللی باشد.
این فیلم سومین فیلم از فیلم‌های «ببر» ساخته کبیر خان است که با فیلم «یک ببر» در سال ۲۰۱۲ شروع شد.
فیلم دوم نیز با عنوان «تایگر زنده است» سال ۲۰۱۷ راهی سینماها شد.
سلمان خان بار دیگر در این فیلم در نقش آویناش سینگ مامور ویژه بازی می‌کند.
انتظار می‌رود فیلم سوم سال آینده اکران شود.