خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سریال غرق شدن در دریاچه‌های لرستان؛ کیو جان جوان اهوازی را گرفت

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 22:12
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد از غرق شدن جوان اهوازی در دریاچه کیو خبر داد.
سازمان،غرق،شنا،ايمني،جوان،محل،خبر

ایسنا/لرستان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد از غرق شدن جوان اهوازی در دریاچه کیو خبر داد.
مهرداد فلاح در تشریح این خبر گفت: در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ سازمان و اعلام خبر غرق شدن جوانی حدوداً ۳۰ ساله، بلافاصله تیم غواصی سازمان آتش‌نشانی از ایستگاه شماره دو به محل حادثه اعزام شدند.
وی اضافه کرد: متاسفانه این مرد جوان به علت بی‌احتیاطی و عدم تسلط به فن شنا در دریاچه کیو غرق شده بود که غواصان سازمان بلافاصله با حضور در محل حادثه اقدام به جستجو برای یافتن جسد کردند.
فلاح تصریح کرد: غواصان پس از دقایقی پیکر بی‌جان شخص غرق‌شده را از عمق آب بیرون کشیده و به عوامل اورژانس حاضر در محل تحویل دادند که متاسفانه تلاش‌های امدادگران اورژانس برای احیای مرد جوان ناکام ماند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد گفت: علیرغم هشدارها مبنی بر ممنوعیت شنا در دریاچه‌های سطح شهر و نصب بنرهای هشداردهنده، متاسفانه تعدادی از جوانان به این هشدارها توجه نمی‌کنند و هر ساله شاهد غرق شدن هستیم.
وی تأکید کرد: گردشگران توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند و از شنا کردن در دریاچه‌ها، سدها، آبگیرها و رودخانه‌ها جدا خودداری کنند.
انتهای پیام