خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باغداری و کشاوزی در استان کرمان کاملا به روش سنتی است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 13:13
استاندار کرمان بر استفاده از روش های علمی در امر کشاورزی تاکید کرد و گفت: در حوزه باغداری و کشاوزی در استان کرمان کاملا به شیوه سنتی عمل می‌شود اما هرجا دانش درون مزرعه رفته مانند برخی مزارع رفسنجان اتفاقات عجیبی افتاده است.
كرمان،كشاورزي،زندگي،باغداري،رفسنجان،باغباني،سنتي،حوزه،علمي

ایسنا/کرمان استاندار کرمان بر استفاده از روش های علمی در امر کشاورزی تاکید کرد و گفت: در حوزه باغداری و کشاوزی در استان کرمان کاملا به شیوه سنتی عمل می‌شود اما هرجا دانش درون مزرعه رفته مانند برخی مزارع رفسنجان اتفاقات عجیبی افتاده است.
دکتر"علی زینی وند" امروز ۱۴ شهریورماه در ارتباط ویدئوکنفرانس با مراسم افتتاحیه کنگره دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران در دانشگاه ولی عصر رفسنجان اظهار کرد: استان کرمان به چند دلیل باید در باغبانی و کشاورزی پیشرو باشد چراکه کرمان با محوریت باغبانی یکی از استان‌های مهم کشور است و سابقه سنتی و تاریخی در این حوزه دارد که به‌صورت سنتی مردم در حوزه کشاورزی، باغداری و باغبانی فعالیت کردند و مراکز علمی مهمی در استان کرمان داریم که به صورت تخصصی روی این حوزه‌ها کار کردند.
وی ادامه داد: باغداری و تولیدات کشاورزی در زمینه امنیت غذایی از مباحث مهم در دنیاست وباید دید نسل‌های دانشگاهی که از آن به‌عنوان نسل جدید یاد می‌شود چه تحولاتی در زندگی مردم ایجاد کرده‌اند.
استاندار کرمان تصریح کرد: ما به لحاظ تولید علم و مقالات در دنیا حرف برای گفتن داریم اما اگر پرسیده شود این تولیدات علمی چه تأثیری در زندگی مردم داشته و افکار عمومی، دانشگاه را در زندگی اجتماعی خود تأثیرگذار و به عنوان حلال مشکلات در زندگی خود می‌دانند؟
ممکن است پاسخ شایسته‌ای در شأن دانشگاه نشنویم.
وی تأکید کرد: لازم است دانشگاه‌ها وارد حوزه‌های علمیاتی و گره‌گشایی از زندگی مردم شوند.
زینی وند بر استفاده از روش های علمی در امر کشاورزی تاکید کرد و گفت: در حوزه باغداری و کشاوزی در استان کرمان کاملا به شیوه سنتی عمل می‌شود اما هرجا دانش درون مزرعه رفته مانند برخی مزارع رفسنجان اتفاقات عجیبی افتاده است به‌طوری که باغدار نمونه کشور از رفسنجان محصول بالایی در سطح زیرکشت برداشت کرده است.
وی عنوان کرد: در برخی نقاط دنیا شاهدیم با انرژی و آب کم و سطح زیرکشت کم چندین برابر مزارع ما محصول برداشت می‌کنند.
انتهای پیام