خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو زن سارق در مراغه دستگیر شدند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 13:13
فرمانده انتظامی مراغه از دستگیری دو زن سارق که با همکاری همدیگر به فروشگاه های محدوده کلانتری ۱۲ دستبرد می‌‎زدند، خبر داد.
كلانتري،پليس،سرقت،زن،سارق،فروشگاه،ماموران،انتظامي،اطلاع،بازا ...

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی مراغه از دستگیری دو زن سارق که با همکاری همدیگر به فروشگاه های محدوده کلانتری ۱۲ دستبرد می‌‎زدند، خبر داد.
سرهنگ توحید فارسی، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی شکایت کسبه‌ی محدوده بازار، در خصوص وقوع چند فقره سرقت کش روی از مغازه ها و فروشگاه های بازار، تیمی از ماموران کلانتری ۱۲ موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در بررسی های فنی و تخصصی ماموران پلیس، مشخص شد که سرقت ها از سوی دو زن سارق حرفه ای که تحت پوشش خریدار به فروشگاه ها وارد می‌شوند، صورت می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: بلافاصله با هماهنگی های انجام شده تیمی از ماموران کلانتری به همراه کارکنان زن این کلانتری با کار اطلاعاتی و فنی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی دو سارق زن را حین سرقت شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه هر دو متهم را دستگیر و به همراه اقلام مسروقه، به کلانتری منتقل کردند.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: متهمان دستگیر شده که دو خواهر بودند در تحقیقات اولیه پلیسی و با مشاهده مستندات پلیس و در مواجهه با مالباختگان لب به اقرار و اعتراف گشوده و به ۱۱ فقره سرقت از مغازه های بازار اعتراف که در بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیر قابل توجهی اقلام مسروقه از قبیل، انواع البسه، انواع کفش های زنانه و مردانه، لوازم خانگی و … کشف شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان‌شرقی، سرهنگ فارسی با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و متهمین به مراجع قضائی معرفی شدند از شهروندان خواست با جدی گرفتن توصیه‌ها و هشدارهای انتظامی ضمن ناکام گذاشتن سارقان و افراد بزهکار، پلیس را در رسیدن به اهداف خود که آرامش و امنیت عمومی است یاری کرده و در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه موارد مشکوک مراتب را با تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام