سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار وزیر بهداشت آلمان نسبت به اوج گیری کرونا تا پایان سال و لزوم واکسیناسیون

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 11:30
وزیر بهداشت آلمان از شهروندان درخواست کرد تا به تزریق واکسن کووید-۱۹ اقدام کنند.
آلمان،واكسينه،واكسيناسيون،بهداشت،بيماري،وزير

وزیر بهداشت آلمان از شهروندان درخواست کرد تا به تزریق واکسن کووید-۱۹ اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت آلمان از شهروندان کشورش درخواست کرد تا برای تزریق واکسن اقدام کنند و هشدار داد اگر تعداد واکسیناسیون افزایش نیابد ممکن است بیمارستانها و مراکز درمانی تا پایان سال با هجوم بیماران کووید-۱۹ مواجه شود.
وی در یک پیام توئیتری نوشت: برای گذراندن پاییز و زمستان ایمن به حداقل پنج میلیون واکسیناسیون نیاز داریم.
بیش از ۶۱ درصد از جمعیت آلمان یا ۵۰.۹ میلیون نفر به طور کامل در برابر کروناویروس واکسینه شده اند اما نسبت به دیگر کشورهای اروپایی کمتر است.
نرخ روزانه واکسیناسیون برای هفته ها روند کاهشی داشته این درحالیست که موارد جدید ابتلا مجدد افزایش یافته است.
روز گذشته (شنبه) مرکز کنترل بیماری آلمان از شناسایی ۱۰ هزار و ۸۳۵ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال اکسپرس، به گفته وزیر بهداشت آلمان، تعداد افرادی که تاکنون واکسینه شده اند برای پیشگیری از وارد شدن فشار بیشتر به نظام سلامت بسیار کم است.
در حال حاضر ۹۰ درصد از بیماران کووید-۱۹ که در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه نشده اند.
انتهای پیام