خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات دومین جشنواره ملی «زن و علم»/ ثبت نام بیش از 500 نفر

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 16:10
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به تشریح جزئیات دومین جشنواره ملی زن و علم پرداخت.
جشنواره،علوم،مقطع،نفر،وزارت،غفاري،معاون،علمي،فرهنگي،اجتماعي، ...

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به تشریح جزئیات دومین جشنواره ملی زن و علم پرداخت.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و‌ دانشگاهی خبرگزاری فارس، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری جشنواره زن و علم که عصر امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت:دومین جشنواره ملی زن و علم امسال برگزار می شود.
وی افزود:موضوع این جشنواره قدردانی از زنان مطرح است و همکاری بین وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده است و بناشده از شخصیت های فاخر علمی کشور تجلیل شود.
غفاری اضافه کرد: در بخش نظام آموزش عالی کشور، زنان نقش قابل توجهی دارند و ۲۷ درصد اعضای هیات علمی و ۴۷ درصد دانشجویان را بانوان تشکیل می‌دهند.
تلاش کردیم از مجموعه های دیگر هم برای برگزاری این جشنواره کمک بگیریم
وی تاکید کرد: امسال در سامانه بیش از ۵۰۰ نفر ثبت نام کردند که در مقایسه با سال گذشته رشد دوبرابری داشته است و آمار و فعالیت های به ثبت رسیده، توسط هیأت داوران بررسی شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:هفته آینده دوم اردیبهشت ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران از ۱۸ نفر در دو سطح برگزیده و شایسته تقدیر تجلیل می‌شود.
وی ادامه داد: این جشنواره در حوزه فنی مهندسی ،علوم پایه ،دامپزشکی ،محیط زیست و علوم پزشکی است.
غفاری اضافه کرد: بر مبنای تصمیم شورای سیاست گذاری جشنواره، در سه رده سنی افراد را مورد داوری قرار دادیم و به سه رده زیر ۴۰ سال، بین ۴۰ تا۶۵ سال و بالای ۶۵ سال تقسیم شدند.۳۲۳ نفر زیر ۴۰ سال شرکت کردند و بیشترین شرکت کننده در گروه علوم انسانی، سپس فنی و مهندسی بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: دو دانش آموز، یک دانشجو در مقطع کاردانی، ۹ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۲۲ دانشجو در مقطع ارشد در این جشنواره شرکت کردند.
غفاری گفت:همچنین ۸۸ نفر در مقطع دکتری و ۲۰ نفر در مقطع فوق دکتری برای شرکت در این جشنواره نام نویسی کردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برای برگزیدگان این جشنواره، امتیاز علمی و پژوهشی در نظر گرفته شده است و معصومه ابتکار هم در مراسم اختتامیه حضور دارند.
انتهای پیام/