خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در قطر

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 00:30
ملی پوشان فوتبال ایران اولین تمرین خود را پس از حضور در قطر، زیر نظر تات، دستیار اسکوچیچ به مدت ۱۲۰ دقیقه برگزار کردند.
برگزار،ملي،فوتبال،تمرين،قطر

ملی پوشان فوتبال ایران اولین تمرین خود را پس از حضور در قطر، زیر نظر تات، دستیار اسکوچیچ به مدت ۱۲۰ دقیقه برگزار کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عراق در دومین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر روز سه شنبه از ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران در دوحه برگزار می شود.
بر همین اساس تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۱۲۰ دقیقه زیر نظر ماریو تات و دیگر مربیان تیم ملی، تمرینات خود را در ورزشگاه الدفنه قطر برگزار کرد.
دروازبانان زیر نظر میرزاپور تمرینات اختصاصی خود را برگزار کردند.
تمرین تیم ملی با اجرای پروتکل‌های بهداشتی کشور میزبان برگزار شد.
وضعیت چمن مطلوب بوده و از هتل محل اقامت تا زمین تمرین حدود ۲۰ دقیقه فاصله است.
امشب، دمای هوا ۳۶ درجه و میزان رطوبت ۶۸ درصد بود.
انتهای پیام