خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۴۶ هزار دوز واکسن در خرمشهر تزریق شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 شهریور 1400 - 00:18
خرمشهر- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: در مجموع نوبت اول و دوم ۴۶ هزار و ۲۶۸ دوز واکسن کرونا در خرمشهر تزریق شده است.
نفر،شهرستان،واكسن،نوبت،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان قربانی شامگاه شنبه در جلسه ستاد کرونای خرمشهر اظهار کرد: در شهرستان خرمشهر ۳۲ هزار و ۵۳۹ واکسن کرونایی در نوبت اول به مردم تزریق شده است؛ همچنین ۱۳ هزار و ۷۲۹ نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.
وی بر ایمنی بخشی به افراد در پی تزریق دو نوبت واکسن تأکید کرد و افزود: ۲۲ مورد وجود داشته که پس از دریافت واکسن نوبت اول فوت کردند ولی هیچ موردی وجود نداشته که فردی ۲ نوبت واکسن تزریق کرده و از کرونا فوت کرده باشد.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا در موج اخیر چندین برابر شده است، گفت: موج سوم و چهارم و پنجم بیماری کرونا به هم پیوسته شد و این روند ادامه دارد و تست‌های مثبت در موج اول ۵۳ درصد بود که این رقم در مردادماه امسال ۵۲ درصد شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای شیوع کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در آبادان شهرستان ۹ هزار و ۵۴۹ نفر و در شهرستان خرمشهر ۱۰ هزار و ۲۲۳ نفر و در شهرستان شادگان هفت هزار و ۶۲۰ نفر تست کرونای آنها مثبت بوده است.
قربانی از میزان مرگ‌ومیر به‌عنوان دیگر شاخص ارزیابی بیماری در هر منطقه یاد کرد و گفت: شاخص بعدی مرگ است که به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در شهرستان آبادان ۲۴۹ نفر و در شهرستان خرمشهر ۲۵۳ و در شهرستان شادگان ۱۰۳ نفر بر اثر این بیماری جان باختند که این امر وضعیت مطلوبی نیست.