خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «حکمرانی علوی الگوی نظام سیاسی در اسلام» منتشر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 شهریور 1400 - 17:47
قم- کتاب «حکمرانی علوی الگوی نظام سیاسی در اسلام» نوشته اسماعیل منصوری لاریجانی به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.
حكمراني،علوي،كتاب،مطالب،تنظيم،دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر، این اثر نوشته اسماعیل منصوری لاریجانی به همت مؤسسه بوستان کتاب در ۸۰۰ صفحه به چاپ رسید.
این اثر در ۳ بخش و ۲۶ فصل تهیه و تنظیم شده است.
در تدوین بخش اول، سعی بر آن بوده که مطالب در چارچوب منظومه فکری مولا علی (ع) تنظیم شود؛ بنابراین، مطالب این بخش بر پایه شناخت اهداف سیاسی و آرمان‌های نهفته در پس حکمرانی امیر مؤمنان (ع) است.
در بخش دوم کتاب، به شرح «وظایف کارگزاران و دولتمردان در حکمرانی علوی» در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دفاعی و امنیتی پرداخته شده است.
بخش سوم کتاب، به «فلسفه امنیت و دفاع در حکمرانی علوی» اختصاص یافته است که نه تنها باید به عنوان منبع اختصاصی دوره دکترای حکمرانی علوی محسوب شود، بلکه باید در جایگاه منشور راهبردی نظام جمهوری اسلامی در مراتب عالی دانشگاه دفاع تدریس و تحقیق شود که توجه به آن بسیار مهم است.