خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردخانه‌های فلوریدا از پس آمار بالای تلفات کرونایی‌ها برنمی آیند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 13 شهریور 1400 - 12:41
بنابر اعلام منابع خبری، سردخانه‌های ایالت فلوریدا نمی‌توانند خود را با تعداد فزاینده جان باختگان بر اثر کووید-۱۹ هماهنگ کنند.
فلوريدا،جان،مرگ،بيماري،نفر،شهر،باخته_اند،سردخانه

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در پایگاه اینترنتی خود نوشت: در حالی که روزانه صد‌ها نفر از مردم فلوریدا از بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست می‌دهند، ظرفیت سردخانه‌ها در این ایالت پر شده است.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها به این نتایج دست یافت که میانگین مرگ روزانه در ماه اوت ۲۴۴ نفر بود که بالاترین رقم در دوران این همه گیری است.
این افزایش ناگهانی مرگ و میر احتمالا به علت شیوع گونه دلتای ویروس کرونا است که بسیار مسری‌تر است.
کارکنان سردخانه‌های فلوریدا از زمان وقوع آخرین موج این بیماری بی وقفه کار می‌کنند.
در شهر تمپا، مدیر یکی از سردخانه‌ها گفت: وقت کافی برای دفن همه کسانی که از کووید-۱۹ جان باخته اند ندارند و مراسم تدفین تا چند هفته آینده رزرو شده است.
در یک سردخانه دیگر در شهر وینتر گاردن نیز اجساد تا سقف روی هم انباشته شده اند.
ریچارد پریندیوایل، مدیر سردخانه شهر آپوپکا به شبکه سی بی اس گفت در ده‌ها سال دوران حرفه‌ای خود تا این اندازه پرمشغله نبوده است.
وی گفت در هر یک ساعت شش تماس برای دریافت جسد دارد.
تا کنون تقریبا ۴۶ هزار نفر از بیماری کووید-۱۹ در فلوریدا جان باخته اند و بیش از ۵۰ درصد از جمعیت این ایالت به طور کامل واکسینه شده اند.
در بحبوحه افزایش بی سابقه مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹، ران دسنتیس، فرماندار فلوریدا، به شدت درگیر این مشاجره است که آیا می‌تواند در مدارس استفاده از ماسک را اجباری کند یا خیر.
انتهای پیام/