خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند تزریق داروی رمدسیویر در مشهد 24 ساعته شد/ ارائه خدمات رمدسیویر در 7 کلینیک سرپایی

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 شهریور 1400 - 11:54
گروه استان‌ها- دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مجموع 15 کلینیک سرپایی رمدسیویر در مشهد، 7 کلینیک به صورت شبانه روزی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.
كرونا،سرپايي،مراكز،بستري،مشهد،بيماران،درمان،پزشكي،حوزه،تزريق ...

علی اصغر انجیدنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهدمقدس، اظهارداشت: در پیک پنجم کرونا به منظور افزایش سرعت خدمات رسانی به بیماران، مراکز سرپایی رمدسیویر در مشهد راه اندازی شده است.
این مراکز از ابتدای راه اندازی تا کنون به بیش از 20 هزار بیمار خدمات ارائه داده اند که این امر نقش موثری در کاهش بار بستری مراکز درمانی داشته است.
وی با اشاره به اینکه در قرارگاه عملیاتی مبارزه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد که حدود 15 روز است شکل گرفته در قالب کمیته های 9 گانه در حوزه مدیریت کرونا فعالیتهای متنوعی انجام می شود، گفت: فعالیت کمیته درمان، قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چند بخش تقسیم بندی شده است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر کمبود تخت‌ها جبران شده و بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، نظامی و دولتی غیر دانشگاهی زیر بار کرونا رفتند و بیمارستان‌های اصلی مانند امام رضا(ع) ، قائم (عج)، شریعتی و هاشمی‌نژاد با ظرفیت حداکثری فعالیت کردند.
انجیدنی با بیان اینکه این مراکز درمانی در اوج پیک حدود 1500 بیمار بستری داشتند، گفت: علاوه بر افزایش تخت‌های بستری ، کلینیک‌های تزریق رمدسیویر فعال شد تا حجم مراجعات مردمی به بیمارستان‌ها کاهش یابد و بار بیماران سرپایی نیز بر روی مراکز بیمارستانی سنگینی نکند.
وی با اشاره به اینکه با مدیریتی که در حوزه تخت‌ها انجام شد، کمبود تخت به ویژه در خصوص تخت‌های عادی احساس نشد، عنوان کرد: در حال حاضر در زمانی از پیک هستیم که نیاز به تخت ویژه افزایش یافته از همین رو در تلاش هستیم که بخش‌های ویژه به خصوص آی.
سی.
یو راه‌اندازی شود.
وی با بیان اینکه بیمارانی که نیاز به ونتیلاتور دارند شناسایی و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند، گفت: در حوزه رفع کمبود نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی تلاش‌هایی صورت گرفته است که از آن جمله می‌توان به تمدید قرارداد نیروهای انسانی طرحی و قراردادهای 89 روزه اشاره کرد.
انجیدنی تصریح کرد: از مجموع 15 کلینیک سرپایی هفت کلینیک شبانه‌روزی برای تزریق رمدسیویر تاسیس شد که تنها در یکی از کلینیک‌های شبانه روزی، روزانه هزار و 800 بیمار سرپایی برای تزریق رمدسیویر مراجعه می‌کردند.
وی با بیان اینکه با تزریق داروی رمدسیویر برای بیماران سرپایی باعث کاهش مشکلات کمبود تخت شد، عنوان کرد: به منظور بررسی شرایط و نحوه خدمت‌رسانی به مردم بازرسی شبانه از مراکز انجام شده است علاوه براین یک مرکز سی تی اسکن در جاده سیمان راه اندازی شد تا به نیاز مردم در حاشیه شهر پاسخ داده شود.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه یکسان سازی پروتکل‌های درمانی و پرهیز از نگاه سلیقه ای پزشکان در حوزه درمان بیماران مبتلا به کرونا، اقدامات خوبی انجام شده است.
وی تصریح کرد: کمیته علمی کرونا در استانداری شکل گرفت و کمیته اموزش توانستند درمان استاندارد برای بیماران سرپایی و بستری را در اختیار اساتید و پزشکان درمانگر قرار دهند، علاوه براین یکسان سازی پروتکل‌های درمانی در شهرستان‌ها نیز در حال پایش است و تیم‌هایی برای آموزش در شهرستان‌ها حضور می‌یابند .
انتهای پیام/ز