خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سانحه تصادف در محور قروه ۱۰ مجروح بر جای گذاشت/ حال ۲ نفر از مصدومان وخیم است

فارس | استان‌ها | شنبه، 13 شهریور 1400 - 11:53
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان قروه از تصادف ۲ خودرو سواری در محور قروه به دلبران، حدفاصل روستای دیوزند خبر داد که موجب مجروح شدن 10 نفر از سرنشینان دو خودرو شده است.
قروه،نفر،اورژانس،مصدومان،تصادف،دلبران،بيمارستاني،روستاي

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان قروه از تصادف ۲ خودرو سواری در محور قروه به دلبران، حدفاصل روستای دیوزند خبر داد که موجب مجروح شدن 10 نفر از سرنشینان دو خودرو شده است.
شاهرخ محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: دو دستگاه خودروی سواری پژو و ریو در محور قروه به دلبران حد فاصل روستای دیوزند برخورد کردند که در نتیجه این تصادف ۱۰ سرنشین آن مجروح شدند.
وی در مورد امدادرسانی به مصدومان این سانحه افزود: مصدومان از طریق ۴ دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی دلبران، سریش آباد و قروه به بیمارستان شهید بهشتی قروه اعزام شدند، همچنین نیروهای اورژانس کمتر از ۱۰ دقیقه به محل تصادف رسیدند و خدمات امداد و نجات و درمان را انجام دادند.
وی در ادامه تصریح کرد: با بررسی‌های صورت گرفته حال دو نفر از مصدومان که شامل کودک ۶ ساله و خانم ۴۰ ساله است وخیم گزارش شده است.
به گفته رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان قروه، همچنین ۴ نفر از مصدومان به مراکز درمانی سنندج اعزام شدند و ۴ نفر دیگر نیز از بیمارستان ترخیص شدند.
محمدی ادامه داد: به دلیل شرایط آب و هوایی نامساعد که با وزش باد همراه بود، امکان پرواز بالگرد اورژانس هوایی از سنندج به قروه وجود نداشت.
به گفته رئیس اورژانس پیش بیمارستانی قروه، علت این سانحه تصادف سرعت غیرمجاز بوده است.
گفتنی است پیگیری‌های میدانی خبرنگار فارس در قروه بیانگر این است که بیشتر محورهای مواصلاتی شهری و روستای فاقد استانداردسازی اصول راه‌سازی است.
به گزارش فارس؛ آخر هفته گذشته هم به دلیل واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در محور سروآباد به کامیاران، 16 نفر کشته و 11 نفر مجروح شدند.
انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۶/ی