خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه شورای ششم جهت تحقق وعده دولت/ ساخت و ساز در تهران سرعت می گیرد

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 شهریور 1400 - 11:30
عضو شورای شهر تهران از برنامه شورای ششم جهت تحقق برنامه دولت برای ساخت یک میلیون مسکن خبر داد و گفت: زمان صدور پروانه کوتاه و ساخت و ساز در تهران سرعت می گیرد.
تهران،پروانه،شوراي،صدور،ساخت،شهرسازي،صادر،سرعت،مسكن،عضو،جهت

عضو شورای شهر تهران از برنامه شورای ششم جهت تحقق برنامه دولت برای ساخت یک میلیون مسکن خبر داد و گفت: زمان صدور پروانه کوتاه و ساخت و ساز در تهران سرعت می گیرد.
میثم مظفر عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره برنامه دولت جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال و اقدامات شورای ششم جهت تحقق این مسأله در پایتخت اظهار داشت: دولت جدید هدفگذاری کرده یک میلیون واحد مسکونی در سال احداث شود و اگر جمعیت کشور را 80 میلیون و جمعیت تهران را 8 میلیون نفر در نظر گیریم به عبارتی یک دهم این واحدها باید در پایتخت ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه در تهران برای این موضوع باید حداقل مجوز 100 تا 1150 هزار واحد مسکونی صادر شود، افزود: سال گذشته 7 هزار پرونده شهرسازی صادر شد و اکنون شورای ششم بسیار مصمم است یک اصلاح و بازنگری جدی در صدور پروانه ساخت و ساز داشته باشد.
این عضو شورای شهر تهران از برنامه‌ریزی‌ها جهت تسریع صدور پروانه ساختت و ساز خبر داد و گفت:‌برای اینکه حداقل 100 هزار واحد مسکونی در تهران ساخته شود باید سرعت کار در صدور پروانه حداقل دو برابر در نظر گرفته شود.
مظفر گفت:‌برای تحقق این مسأله و افزایش سرعت عمل در صدور پروانه پیشنهادهایی داشته‌ایم که می تواند امیدآفرین باشد از جمله اینکه صدور پروانه را در دو فاز انجام دهیم و ابتدا یک موافقت اولیه و بعد مجوز تکمیلی و نهایی را صادر کنیم با این اقدام ساخت و ساز در پایتخت تسهیل و سرعت خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد:‌همچنین بر اساس قانون 59 رفع موانع تولید در مجلس شهرداری‌ها موظف هستند دو هفته بعد از وصول عوارض نسبت به صادر کردن پروانه احداث بنا اقدام کنند.
این عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: همچنین باید سامانه‌ای تشکیل شود و همه دستگاه‌ها مانند میراث فرهنگی و مسکن و شهرسازی بتوانند از این طریق با یکدیگر ارتباط داشته باشند و نامه‌هایی که شهرداری برای ساخت مسکن در این زمینه ارسال می‌کند در اسرع وقت پاسخ داده شود و به طور مثال اگر در 48 ساعت پاسخی نگرفتیم اقدامات لازم صورت گیرد.
مظفر گفت: همچنین پیشنهاد می‌شود تمام باغات را یک دور به صورت سراسری در سامانه شهرسازی بارگذاری کنیم تا از این طریق چند ماه استعلام از یک پلاک ثبتی زمان نبرد و در مناطق 22‌گانه این موضوع به صورت آنلاین صورت گیرد همچنین حرائم مترو و آب و فاضلاب نیز یکبار کامل احصاء و در سامانه شهرسازی بارگذاری شود تا 48 ساعته استعلام‌ها به نتیجه برسد.
انتهای پیام/