خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف سعودی مدعی سرنگونی پهپاد یمن شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 13 شهریور 1400 - 01:52
ائتلاف سعودی مدعی شد که یک فروند پهپاد بمب گذاری شده را که نیروهای یمنی به جنوب عربستان ارسال کرده بودند رهگیری و منهدم کرده است.
يمن،سعودي،فروند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ائتلاف سعودی مدعی سرنگونی یک فروند پهپاد نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شد.
بر اساس این گزارش، ائتلاف سعودی ادعا کرد که یک فروند پهپاد بمب گذاری شده ارتش یمن را که به خمیس مشیط واقع در جنوب عربستان ارسال شده بود رهگیری و منهدم کرده است.
گفتنی است که رژیم سعودی بیش از ۶ سال است با همراهی چند کشور عربی دیگر وابسته به خود تجاوز به یمن را آغاز کرده است.
در طول این تجاوز هزاران نفر از مردم یمن شهید و زخمی و خسارات زیادی نیز به زیرساخت‌های این کشور وارد شده است.