خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ محور ارتباطی ایلام در سیل اخیر آسیب دید

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 14:31
‌استاندار ایلام گفت: درسیل اخیر ۳۰۰ محور ارتباطی و راه‌های روستایی و شهری و بین مزارع و راههای عشایری نیز خسارت و آسیب بسیاری دیده اند.
سيل،بازسازي،بازتواني،ايلام،موقع،زده،آسيب،رساني،مناطق،استان

‌استاندار ایلام گفت: درسیل اخیر ۳۰۰ محور ارتباطی و راه‌های روستایی و شهری و بین مزارع و راههای عشایری نیز خسارت و آسیب بسیاری دیده اند.
‌به گزارش ایسنا، «قاسم سلیمانی‌دشتکی» در دیدار «حسن‌نیا» معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اعلام این خبر، اظهار کرد: بیش از ۱۹ هزار خانه آسیب دیده است و نیاز به تعمیرات و تجهیزات دارند و حدود ۲ هزار خانه نیاز به بازسازی کامب دارند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه امدادرسانی و کمک‌های مردمی به سیل زدگان به شکل قابل قبولی در حال اجرا است، ضمن تشکر از مجموعه عوامل راهداری ادامه داد: مشکلی که در استان وجود دارد راه ارتباطی روستاهای سیل زده استان است که این مهم کار امداد رسانی را سخت می‌کند.
استاندار ایلام تصریح کرد: اگر در سیل اخیر پیشگیری نمی‌شد و سدها را تخلیه نمی‌کردیم و ستادهای بحران تشکیل نمی‌شد و اطلاع رسانی به موقع انجام نمی‌شد ما حتماً تلفات انسانی می‌داشتیم.
همچنین سلیمانی دشتکی در نشست بازسازی و بازتوانی مناطق سیل‌زده گفت: اگر به موقع پیشگیری نمی‌کردیم و مناطق آسیب پذیر جابجا نمی‌شدند و اگر به موقع اطلاع رسانی نمی‌کردیم و اگر مسئولان سفت و سخت پای کار نبودند با توجه به شدت و میزان بالای بارش‌ها و توپوگرافی مستعد به سیل شاید تلفات انسانی ما از دیگر استان‌های سیل زده بیشتر می‌شد.
وی در ادامه از فوریت قرارگاه بازسازی و بازتوانی مناطق سیل زده گفت و تصریح کرد: قرارگاه بازسازی و بازتوانی سه مقوله تغذیه، جاده‌های بین مزارع و عشایری و روستایی و جابجایی و جانمایی را در اقدام فوری قرار دهد.
استاندار ایلام ادامه داد: بارندگی یک نعمت بزرگ بود که یک راهکار قوی به ما داد و آن اینکه در حاشیه رودخانه‌ها کسی ساخت و ساز نکند و ساختمان‌هایی که مجوزهای لازم ندارند و غیر قانونی ساخته شده اند، قلع و قمح شوند.
وی تاکید کرد: تحت هیچ شرایطی جایی که امکان سیل و رانش وجود دارد مجوز ساخت و ساز نباید داد.
انتهای پیام