سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت رسانه نومحافظه‌کار آمریکایی از دیدار بنت و بایدن درباره برجام

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | جمعه، 12 شهریور 1400 - 01:29
یک رسانه نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکا روایتی از دیدار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهور آمریکا درباره برجام در کاخ سفید ارائه کرده است.
آمريكا،بايدن،صهيونيستي،خارجه،وزارت،شاپيرو،بنت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکایی روایتی از دیدار «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید ارائه کرده است.
پایگاه خبری-تحلیلی «واشنگتن‌فری‌بیکن» ابتدا به گسترش اعضای میز ایران در وزارت خارجه آمریکا اشاره کرده و نوشته این تغییر تنها چند روز بعد از دیدار بنت با بایدن در کاخ سفید صورت گرفته است.
به نوشته فری‌بیکن، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آن دیدار از ایالات متحده خواست از مذاکرات جاری در وین بر سر برجام کناره‌گیری کند.
اکنون وزارت خارجه آمریکا «دان شاپیرو»، سفیر سابق آمریکا در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به میز ایران در وزارت خارجه اضافه کرده است و او به «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مشاوره خواهد داد.
یک مقام آمریکایی به فری‌بیکن گفت: «دان شاپیرو، نخستین گام در جهت تلاش ما برای آوردن گروه کوچکی از مشاوران پاره‌وقت به وزارت خارجه است.»
با آنکه اکثر تحلیل‌گران پیش از این گفته‌اند که اقدام دولت بایدن در به‌گارگیری شاپیرو گامی در جهت وارد کردن دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی و کشورهای حاشیه خلیج فارس به مذاکرات برجام است واشنگتن‌فری‌بیکن، در تحلیلی متفاوت این اقدام را نشانه‌ای از قصد واشنگتن برای بی‌توجهی به هشدارهای اسرائیل دانسته است.
یک مقام آمریکایی می‌گوید مقام‌های ارشد دولت بایدن در جریان سفر بنت به هیأت صهیونیستی گفته‌اند که از تلاش‌ها برای بازگشت به توافق هسته‌ای برجام عقب‌ نخواهند نشست.
در حال تکمیل...