خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابلاغ اعتبار ۲۱۷ میلیارد تومانی به پروژه‌های زیربنایی و بخش آب

مهر | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 11 شهریور 1400 - 15:41
تبریز- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی از ابلاغ اعتباری بالغ بر ۲۱۷ میلیارد تومان به پروژه‌های زیربنائی و بخش آب استان خبر داد.
تومان،بزرگراه،تبريز،اعتبارات،رقم،مرند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی، داوود بهبودی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از رقم ۲۱۷ میلیارد تومانی اعتبارات زیرساختی و بخش آب اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، مبلغ ۶۹ میلیارد تومان صرف پروژه‌های راه استان شامل احداث باند دوم بزرگراه سراب - بستان آباد، بزرگراه اهر- تبریز، جاده مرند- سه راهی ایواوغلی و بزرگراه صوفیان-سلماس می‌شود.
وی افزود: رقم ۴۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای تکمیل و ایجاد تصفیه‌خانه‌های فاضلاب تعدادی از شهرک‌های صنعتی و شهرهای تبریز، هریس، هشترود و ملکان اختصاص می‌یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی سهم حوزه آب، کشاورزی و سدسازی استان را از این اعتبارات ۶۳ میلیارد تومان و شامل پروژه‌های آبرسانی به شهرستان‌های مرند و میانه و ساختمان آبیاری و زهکشی سدهای آیدوغموش، سهند، قلعه چای و سد پیغام چای اعلام کرد.
بهبودی همچنین خاطرنشان کرد: برای تکمیل خطوط اول تا سوم قطار شهری تبریز نیز رقم ۴۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.