خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت‌ها تمایلی به مشارکت مردمی نداشتند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 11 شهریور 1400 - 15:41
عبدی گفت: لازم است برای بخش تعاونی در واگذاری‌ها نقش جدی تری در نظر بگیرند و قوانین و ساختار‌های آن نیاز به یک بازنگری جدی دارد.
قانون،عبدي،تعاون،تعاوني،كمك،اقتصادي،سهامي،اعتقادي

در میز اقتصادی بررسی شد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن عبدی، کارشناس مسائل اقتصادی در پاسخ به این سوال که چرا به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ بی توجهی شده است؟
بیان کرد: دولت مردان تمایلی به بحث مشارکت مردم به ویژه بخش تعاون نداشتند.
از زمانی که این قانون ابلاغ شد، اعتقادی نبود و تمایل به شکست انحصاری آن نداشتند عملا به سمت جلوگیری اجرای این قانون رفتند و شرکت‌های تعاونی سهامی عام را حذف کردند که می‌توانست محلی باشد برای مشارکت جدی مردم، شرکت‌های سهامی عام نقشی در منابع مالی و بانکی ندارند.
وی در رابطه با سیاست‌های در حال اجرا در شرکت‌های دولتی تصریح کرد: به هر حال کسانی که در قدرت قرار دارند دوست ندارند شریکی برای خودشان در قدرت ایجاد کنند.
بیشتر بخوانید
وزارت تعاون یک وزارتخانه فرا اقتصادی/ تعاونی مهم‌ترین معاونت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است
عبدی گفت: به کمک واگذاری‌های خصولتی قانون دور زده می‌شود و نظارت مجلس و نهاد‌های قانونی نادیده گرفته می‌شود و همه چیز در اختیار خود دولت قرار می‌گیرد.
او ادامه داد: نقش نهاد‌های نظارتی در این زمینه ضعیف است و یه بخش عمده به دولت‌هایی بر می‌گردد که اصلا اعتقادی به این قانون نداشتند و همه مجموعه‌ها دست به دست هم داده اند تا وضع موجود پیش بیاید.
عبدی در رابطه با راهکار‌های کمک به خصوصی سازی بیان کرد: اگر مواردی که رئیس جمهور و وزرای جدید بیان کردند عملیاتی شوند کمک بزرگی به انجام این عملیات خصوصی سازی می‌کنند، اما لازم به ذکر است که برای بخش تعاونی در واگذاری‌ها نقش جدی تری در نظر بگیرند و قوانین و ساختار های آن نیاز به یک بازنگری جدی دارد.
انتهای پیام/