خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی در کارگاه تولید نمد در اصفهان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 شهریور 1400 - 12:41
اصفهان – سخنگوی سازمان آتشانی اصفهان از آتش سوزی در کارگاه تولید نمد در دولت آباد اصفهان خبر داد و گفت: آتش‌نشانان با مهارکردن آتش از توسعه آن جلوگیری کردند.
حريق،آتش،حادثه،آهنگران،كاوه،وسعت،نشاني

فرهاد کاوه آهنگران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه آتش سوزی در اصفهان اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۲۲ و ۵۹ دقیقه چهارشنبه از سوی آتش‌نشانی دولت‌آباد به آتش نشانی اصفهان گزارش شده است.
وی با بیان اینکه در این حادثه کارگاه تولید نمد دچار حریق شده است، ابراز داشت: برای امدادرسانی به این حادثه اکیپ آتش نشانان با اطفائیه‌های سنگین از ایستگاه‌های شماره ۱۹, ۲۴, ۶, ۱۸, ۲۳, ۷ و ۲۵ همراه با سرآتشیار عابدی مدیر منطقه ۱ عملیاتی، سرآتشیار عزیزی افسر کشیک و سرآتشیار کاوه آهنگران رئیس اداره ارتباطات سازمان به محل حریق اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در خصوص این حریق اضافه کرد: با توجه به وسعت حریق علاوه بر اکیپ‌های اعزامی، یک دستگاه خودرو تنفسی، مسئول و پرسنل آتش نشانی دولت آباد، یک دستگاه لودر و دو دستگاه خودرو آبرسان به محل حریق اعزام شدند.
وی افزود: با توجه به وسعت حریق و امکان سرایت حریق به کارگاه‌های مجاور اکیپ‌های عملیاتی از سه جهت اقدام به اطفا آتش کردند.
کاوه آهنگران خاطر نشان کرد: به علت وسعت دو هزار متری کارگاه و هم چنین شرایط خاص محل عملیات، مهار کامل آتش و پاکسازی حدود ۶ ساعت به طول انجامید.
وی با بیان اینکه خوشبختانه این حریق خسارت جانی نداشته است، ادامه داد: علت وقوع این حادثه در دست بررسی است.