خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناسا «تلسکوپ» جدید می‌سازد

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 12:38
ناسا در یک بیانیه جدید اعلام کرده است:‌ دانشمندان این آژانس فضایی تصمیم دارند برای دفاع از زمین یک تلسکوپ جدید بسازند.
ناسا،طراحي،زمين،تلسكوپ،فضايي،دانشمندان

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، ناسا در یک بیانیه جدید اعلام کرده است:‌ دانشمندان این آژانس فضایی تصمیم دارند برای دفاع از زمین یک تلسکوپ جدید بسازند.
دانشمندان به کمک این تلسکوپ جدید می‌توانند سیارک‌ها را تشخیص دهند و زمین را از خطرات احتمالی حفظ کنند.
ناسا اوایل سال 2019 اعلام کرد: 4 پروژه برای تلسکوپ‌های فضایی دارد که برای بررسی حیات بیگانه، سیاه‌چاله‌ها، تولد کهکشان‌های جدید و جهان‌های دوردست مشابه زمین طراحی شده‌اند.
ناسا همچنین چندی پیش برای جلوگیری از خطراتی که کره زمین را تهدید می‌کنند، مأموریت «DART» را طراحی کرده و قرارداد آن را به شرکت اسپیس ایکس واگذار کرده است.
آمی ماینزر از آزمایشگاه ناسا می‌گوید: تلاش برای یافتن سیارک ها با تلسکوپ های فعلی، مانند تلاش برای قرار دادن یک ذغال سنگ در آسمان شب است.
تیم او پیشنهاد کرده است که یک سیستم جدید طراحی برای کشف شهاب سنگ‌های بزرگ طراحی شود.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6927859/NASAs-asteroid-scientist-wants-build-telescope-defend-Earth-dangerous-space-rocks.html
انتهای پیام/