خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۰۰ تن کالای اساسی در استان بوشهر توزیع می‌شود

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | چهارشنبه، 10 شهریور 1400 - 12:59
بوشهر - معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: بیش از هزار و ۱۰۰ تن کالای اساسی ویژه محرم و صفر در استان بوشهر توزیع می‌شود.
استان،توزيع،بوشهر،تن،اقلام،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم محمد زاده صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به منظور تأمین کالاهای اساسی در استان بوشهر تلاش‌های خوبی صورت گرفته و شاهد تأمین نیازهای استان هستیم.
وی با اشاره به توزیع سهمیه تخصیص استان بوشهر مربوط به ماه‌های محرم و صفر بیان کرد: توزیع هزار و ۱۶۰ تن کالای اساسی شامل برنج، شکر، مرغ و گوشت قرمز در استان بوشهر در حال انجام است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به ۶۰۰ تن برنج در سطح استان خاطرنشان کرد: ۴۳۰ تن شکر، ۱۰۰ تن مرغ و ۳۰ تن گوشت قرمز در حال توزیع است.
وی با اشاره به توزیع این اقلام با قیمت مصوب طرح تنظیم بازار ادامه داد: این اقلام بین مؤسسه‌های خیریه زیرمجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان و هیئت‌های مذهبی تحت پوشش سازمان تبلیغات اسلامی توزیع شده است.
محمدزاده با اشاره به توزیع این اقلام از طریق مباشرین منتخب معرفی شده از سوی دستگاه‌های مذکور بیان کرد: تا پایان ماه صفر توزیع این اقلام در استان بوشهر ادامه خواهد داشت.