خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریانت جدید کرونا در آفریقای جنوبی نگران کننده نیست

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 10 شهریور 1400 - 12:41
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد واریانت جدید کرونا که در آفریقایی جنوبی کشف شده است، نگران کننده نیست.
C،كشف،بهداشت،گسترش،گزارش،واكسن

سازمان جهانی بهداشت:
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از deseret، نوع جدیدی از کروناویروس شناسایی شده که نگرانی‌ها در مورد میزان گسترش آن را بر انگیخته است، اما به نظر می‌رسد برخی از این نگرانی‌ها ممکن است در حال حاضر بی جا باشند.
دانشمندان نوع جدیدی از ویروس کرونا را در آفریقای جنوبی کشف کرده‌اند که قبلا به تعدادی از کشور‌ها از جمله انگلیس، چین، جمهوری دموکراتیک کنگو، موریس، نیوزلند، پرتغال و سوئیس گسترش یافته است.
بر اساس یک مطالعه جدید که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته اما در medrxiv منتشر شده است، نوع جدید C.۱.۲ عفونی‌تر بوده و در مقابل واکسن مقاوم است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این مطالعه نشان داد این نوع جدید دارای جهش‌های متعددی است که با افزایش قابلیت انتقال همراه است و می‌تواند از حفاظت فعلی واکسن کووید-۱۹ فرار کند.
این نوع متفاوت از نوع B.۱.۳۵۱ است که برای اولین بار در آفریقای جنوبی کشف و در آوریل گزارش شد؛ به گفته سازمان جهانی بهداشت، این نوع به عنوان نوع بتا شناخته شده است.
مشخص شده است که نوع جدید C.۱.۲ مربوط به نوع C.۱ است که در ابتدا در ژانویه ۲۰۲۱ کشف شد که البته جای نگرانی درباره میزان گسترش آن ندارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/