خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش حماس به شکست آمریکا در افغانستان: اراده مردمی قوی‌تر از اشغالگران است

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 شهریور 1400 - 12:12
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به شکست آمریکا در افغانستان تاکید کرد که «اراده مردمی قوی‌تر از اشغالگران» است.
افغانستان،آمريكا،جنبش،شكست،تبريك،حماس،طالبان،خروج،پيروزي،ملت

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سامی ابوزهری» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در واکنش به خروج آخرین سرباز آمریکایی در توییترش نوشت که اراده مردمی قدرتمندتر از هرگونه اشغالگری است.
وی با اشاره به شکست آمریکا در افغانستان افزود که خروج کامل نظامیان آمریکایی لحظه تاریخی و پیروزی بزرگ مردم افغانستان و طالبان به شمار می‌رود.
ابوزهری همچنین خروج و شکست آمریکا را به مثابه نقطه عطفی در اوضاع منطقه دانست.
جنبش سیاسی حماس دوهفته قبل نیز در بیانیه‌ای درباره تحولات اخیر افغانستان اظهار داشت: به ملت مسلمان افغانستان شکست اشغالگران آمریکایی و بیرون راندن آن‌ها از کل سرزمین‌شان را تبریک می‌گوییم.
به گزارش آناتولی، در این بیانیه همچنین تاکید شده بود: «به جنبش طالبان و رهبران شجاع آن این پیروزی را که افتخاری بر جهاد طولانی مدت‌شان در طول 20 سال است، تبریک می‌گوییم».
واکنش دولت نجات ملی یمن به شکست آمریکا در افغانستان
حماس در این بیانیه نیز برای ملت مسلمان افغانستان آرزوی موفقیت همراه با ثبات، شکوفایی و وحدت کرده بود تا تاکیدی بر زوال اشغالگری آمریکا و هم‌پیمانانش باشد و ثابت کند مقاومت ملت‌ها و در راس آنها ملت مبارز افغانستان نتیجه‌اش پیروزی است و آنها به اذن خداوند به اهدافشان در آزادی و بازگشت دست خواهند یافت.
پیش از پیام تبریک رسمی حماس نیز «موسی ابومرزوق» نایب رئیس دفتر این جنبش در توئیتر نوشته بود: طالبان در حالی که قبلا به ارتجاع، عقب ماندگی و تروریسم متهم بود امروز جنبشی باهوش و واقعگرا است که با آمریکا و مزدورانش مقابله کرد و فریب عناوینی براق همچون انتخابات و دموکراسی و وعده‌های دروغین را نخورد.
انتهای پیام/.