خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی ماکرون با نخست وزیر هلند درباره اوضاع افغانستان

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 شهریور 1400 - 08:53
رئیس جمهوری فرانسه گفته که درباره اوضاع افغانستان با نخست وزیر هلند دیدار و گفتگو دارد.
افغانستان،اوضاع،فرانسه،هلند،ديدار

رئیس جمهوری فرانسه گفته که درباره اوضاع افغانستان با نخست وزیر هلند دیدار و گفتگو دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه پیش از دیدار با مارک روته، نخست وزیر هلند به خبرنگاران در کاخ الیزه گفت: مساله فوری که در این دیدار مورد بحث قرار می‌گیرد، اوضاع پیش آمده در افغانستان است.
ما در این باره گفتگو می‌کنیم.
وی ادامه داد: در ضمن، ما در تابستان مدیریت اوضاع بشری در افغانستان و انجام اقدامات هماهنگ را به عنوان متحد و دوست برای خروج همقطاران و افغان‌هایی که می‌خواهند از افغانستان خارج شوند را با حضور دو کشور هلند و فرانسه مورد بررسی قرار دادیم.
اوایل اوت سال جاری میلادی و با سقوط کابل به دست طالبان پس از اعلام خروج نیروهای آمریکایی و خارجی از افغانستان، اوضاع در این کشور آسیای مرکزی بحرانی شده است.
فرانسه ۲۷ اوت سال جاری میلادی تخلیه نیروهای نظامی و غیرنظامی خود از افغانستان را تکمیل کرد.
انتهای پیام