خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش روزانه ۸۰ بیمار نیازمند داروی رمدسیور در بیمارستان مطهری ارومیه

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 09 شهریور 1400 - 15:31
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری ارومیه از پذیرش روزانه ۶۰ تا ۸۰ بیمار نیازمند رمدسیور خبر داد.
كياست،مطهري،فر،بيمار،بيماران،پذيرش،بيمارستان

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری ارومیه از پذیرش روزانه ۶۰ تا ۸۰ بیمار نیازمند رمدسیور خبر داد.
جعفر کیاست فر در خصوص مصوبات اخیر قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی که مصوب شده بود تا تعداد ۷۷ تخت در مرکز آموزشی درمانی مطهری برای بیماران کرونایی تخصیص داده شود، گفت: مرکز آموزشی درمانی مطهری با همکاری مسئولین دانشگاه و کادر بیمارستان توانست که در کمترین بازه زمانی، تعداد ۶۰ تخت در بخشهای سرپایی، اورژانس و بستری به بیماران کرونایی تخصیص دهد.
کیاست فر گفت: سیستم درمان بیمارستان مطهری علاوه بر اینکه بصورت شبانه روز در خدمت بیماران است، روزانه تعداد ۱۰ تا ۱۵ بیمار نیز از سایر بیمارستانها پذیرش می کند.
وی در ادامه تصریح کرد: در چند روز اخیر بیمارستان با ۱۰ تخت خالی همچنان پذیرای بیمارانی که به طور مستقیم مراجعه می کنند، بود.
کیاست فر در ادامه به بخش تزریقات سرپایی رمدسیور اشاره کرد و گفت: روزانه با پذیرش ۶۰ تا ۸۰ بیمار در این بخش از ترافیک بستری در سایر بیمارستانها کاسته شده است.
وی در خصوص آمار بیماران پذیرش شده این بخش طی ۱۴ روز سپری شده پس از شروع به کار گفت: خدمات سرپایی برای ۳۰۰ بیمار انجام شده که از بار بستری در سایر بیمارستان های شهر بطور موثری کاسته است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر کیاست فر از عموم مردم درخواست کرد برای کمک به کادر درمان و شکست سریعتر این ویروس منحوس پروتکلهای بهداشتی را بطور کامل رعایت کنند.
انتهای پیام