خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فولاد همچنان منتظر باز شدن پنجره/ صدور رای CAS بازهم به تعویق افتاد

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 09 شهریور 1400 - 14:31
طبق اعلام CAS قرار است رای نهایی در خصوص شکایت باشگاه فولاد خوزستان 10 روز دیگر صادر شود.
راي،پنجره،نقل،تسنيم،خوزستان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درحالی که قرار بود رای دادگاه CAS در خصوص شکایت باشگاه فولاد خوزستان برای بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی‌اش در این یکی دو روز صادر شود ولی زمان صدور این رای بازهم به تعویق افتاده است.
طبق اعلام CAS صدور این رای به تاریخ 10 سپتامبر ( ١٩ شهریور ) موکول شده است.
این درحالی است که فصل نقل و انتقالات تابستانی در فوتبال ایران مدتی است که باتزشده و فولادی‌ها با توجه به از دست دادن برخی از بازیکنان‌شان نیاز مبرم به باز شدن هرچه زودتر این پنجره دارند.
به گزارش تسنیم، باشگاه فولاد خوزستان که با رای فدراسیون فوتبال ایران به دلیل جذب محمد بلبلی از سپیدرود رشت به محرومیت از دو پنجره نقل و انتقالاتی محکوم شده بود، برای تغییر این رای به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده است.
انتهای پیام/