خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا جان ۴ نفر دیگر را در ایلام گرفت

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 09 شهریور 1400 - 13:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از مرگ ۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
ساعت،نفر،گذشته،كرونا

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از مرگ ۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
دکتر «محمد کریمیان» اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۰۳ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده و شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد۵۴ هزار و ۲۰۱ نفر رسیده است.
وی گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۹۵۵ نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۹۷نفر بستری شده‌اند و مجموع بستری‌ها هم‌اکنون۴۱۶ نفر است.
کریمیان تصریح کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های ایلام، چوار، مهران، دهلران، دره‌شهر ، آبدانان، بدره ، سیروان، چرداول و ایوان در وضعیت قرمز قرار و سه شهرستان دیگر استان در وضعیت نارنجی قرار دارد.
انتهای پیام