خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ماهی‌های رودخانه قره آغاج بحرانیست

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 09 شهریور 1400 - 09:32
رئیس مدیریت بحران اداره کل محیط زیست فارس اعلام کرد که تعداد زیادی ماهی، در آبگیرهای رودخانه قره آغاج به دلیل کم آبی در وضعیت بسیار نامساعد و بحرانی قرار دارند.
زيست،محيط،رودخانه،نجات،بحران،آب،آبگيرهاي،همياران،آبه

ایسنا/فارس رئیس مدیریت بحران اداره کل محیط زیست فارس اعلام کرد که تعداد زیادی ماهی، در آبگیرهای رودخانه قره آغاج به دلیل کم آبی در وضعیت بسیار نامساعد و بحرانی قرار دارند.
کامران اسلاملو سه‌شنبه ۹ شهریور به خبرنگاران گفت: پس از دریافت این خبر، با کمک همیاران و یگان حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز، سریعاً با ادوات مورد نیاز برای نجات ماهیان، در مکان ذکر شده حضور پیدا کرده و از ساعت ۲۰ روز گذشته عملیات نجات ماهی‌ها آغاز و تا امروز نیز ادامه داشت.
او افزود: در موقعیت فعلی با وجود بحران و وضعیت نابسامان آب در مناطق پایین دست، لکه‌های آب و آبگیرهای کوچک آخرین جان پناه و راه نجات ماهیان شده است که کارشناسان محیط زیست طی عملیاتی با شناسایی نقاط بحرانی، ماهیانی را که هنوز تلف نشده بودند، با همکاری همیاران و نیروهای محیط زیست به نقاطی که تا مدتی در امان باشند، انتقال دادند
اسلاملو، دلیل این بحران را عدم تخصیص حق آبه، استفاده بی رویه تانکرها برای مصارف باغ شهری و پمپ‌های بسیار زیادی که در مسیر رودخانه به صورت غیر مجاز برای مصارف کشاورزی و باغداری و همچنین عدم نظارت دستگاه‌های ذیربط را از جمله عوامل رخداد این مشکل زیست محیطی عنوان کرد.
او خاطرنشان کرد: متاسفانه با رعایت نشدن تخصیص حق آبه و برداشت بی رویه آب از این رودخانه در آینده نه چندان دور با تبعات جبران ناپذیر بیشتری روبرو خواهیم شد.
انتهای پیام