پرداخت بیش از ۵۸۰۰ فقره تسهیلات ازدواج توسط بانکهای خراسان شمالی
رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی و غیر دولتی خراسان شمالی از پرداخت بیش از پنج هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات ازدواج طی امسال خبر داد.

ایسنا/خراسان شمالی رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی و غیر دولتی خراسان شمالی از پرداخت بیش از پنج هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات ازدواج طی امسال خبر داد.
علی اصغر هدایتی در گفت و گو باایسنا اظهار کرد: مجموع تعداد تسهیلات پرداخت شده از سوی بانکهای استان به زوجین تا روز گذشته پنج هزار و ۸۹۱ فقره بوده است.
وی افزود: برای این تعداد تسهیلات، پنج هزار و ۲۵ میلیارد ریال از اعتبارات بانکی به زوجین پرداخت شده است.
وی به رتبه بانکهای استان در پرداخت تسهیلات ازدواج اشاره کرد و گفت: بیشترین تعداد تسهیلات ازدواج پرداخت شده به زوجین از سوی بانک ملی استان با تعداد یک هزار و ۲۶ فقره به مبلغ ۸۷۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.
رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی و غیر دولتی خراسان شمالی ادامه داد: بانک ملت با ۹۱۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۷۶ میلیارد ریال رتبه دوم و بانک رفاه کارگران نیز با پرداخت ۸۶۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۳۷ میلیارد ریال رتبه سوم را بین بانکهای استان در این موضوع دارد.
وی اظهار کرد: از بین ۱۳ بانک دولتی و غیر دولتی در استان، ۱۱ بانک تسهیلات ازدواج پرداخت میکنند و آن دو بانک دیگر به علت تک شعبهای بودن مجوز پرداخت ندارند.
انتهای پیام