سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تزریق دُز دوم واکسن فرهنگیان/پیش‌بینی اتمام تا ۱۰ روز آتی

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 08 شهریور 1400 - 11:53
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش آخرین وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان را تشریح کرد.
واكسيناسيون،دُز،روز،واكسن،فرهنگيان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش آخرین وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان را تشریح کرد.
مهرزاد حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد همکاران ما واکسن خود را در ۴۲۷ مرکز تجمیعی واکسیناسیون فرهنگیان دریافت کردند و حدود ۱۲ درصد نیز یا در زمان اعلام سن واکسیناسیون عمومی، یا در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در مراکز عمومی واکسیناسیون انجام دادند و برخی هم در برگزاری انتخابات مشارکت داشتند که واکسن زده بودند.
وی افزود: ببنابراین ۹۲ درصد از فرهنگیان دُز اول واکسن را دریافت کرده‌اند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از روز گذشته نیز واکسیناسیون دُز دوم در سراسر کشور آغاز شده است گفت: باتوجه به اینکه روز شنبه جاری طبق بخشنامه‌ای که دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرده بود، ما هم ابلاغیه‌ای را برای همه استان‌ها فرستادیم.
بسیاری استان‌ها چون دُز اول را زده بودنند با همدیگر هماهنگ شده بودند و از روز شنبه دُز دوم را آغاز کرده بودند و پیش بینی می شود ظرف ۱۰ روز آتی، دُز دوم واکسیناسیون هم به اتمام برسد.
انتهای پیام