خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گریه‌های شجاعی پس از ششمی در مسابقات تیراندازی پارالمپیک

مهر | ورزشی | دوشنبه، 08 شهریور 1400 - 07:47
رقیه شجاعی پس از ناکامی در دستیابی به مدال ماده تفنگ بادی ۱۰ متر R۲ ایستاده بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با چشمانی گریان سالن برگزاری فینال این مسابقات را ترک کرد.
فينال،كسب،تيرانداز

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به توکیو، مسابقات تیراندازی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو امروز در مواد مختلف پیگیری شد که یکی از آنها ماده تفنگ بادی ۱۰ متر R۲ ایستاده بود و نماینده کشورمان هم در این رقابت رقیه شجاعی.
شجاعی که پس از کسب ۶۲۴.۱ امتیاز و پنجمی در بین ۲۰ تیرانداز جواز حضور در فینال را کسب کرده بود، در فینال با امتیاز ۱۶۳.۰ ششم شد.
این بانوی تیرانداز کشورمان پس از ناکامی در کسب مدال در رقابت امروز با چشمانی گریان سالن برگزاری مسابقه فینال مرکز تیراندازی آساکا را ترک و از گفت‌وگو با خبرنگاران خودداری کرد.