خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت رتبه تهران در میان کلانشهرها به دلیل مشکلات سازمان فناوری ارتباطات شهرداری

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 شهریور 1400 - 13:13
عضو شورای شهر تهران گفت: رتبه پایتخت در میان کلانشهرها طی 4 سال گذشته به دلیل مشکلات مربوط به سازمان فناوری ارتباطات و اطلاعات شهرداری به شدت افت کرده است.
شهرداري،شهر،تهران،مشكلات،عضو

عضو شورای شهر تهران گفت: رتبه پایتخت در میان کلانشهرها طی 4 سال گذشته به دلیل مشکلات مربوط به سازمان فناوری ارتباطات و اطلاعات شهرداری به شدت افت کرده است.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، علی‌اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران پس از ارائه گزارش محمد فرجود مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری اظهار داشت: رتبه تهران در میان کلانشهرها از سال 86 تا 96 ارتقاء یافت اما در 4 سال گذشته به شدت افت پیدا کرده که ناشی از مشکلات مربوط به سازمان فناوری ارتباطات و اطلاعات شهرداری تهران بوده است.
وی افزود: باید بررسی شود چه مقدار از فرآیندهای شهرداری در تعامل با سایر سازمان‌ها منجر به تسهیل امور شهروندان شده است و مشکلات در این راستا بررسی شود.
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: میزان مجاز قطعی سرویس‌ها در شهرداری در یکسال گذشته باید 5 دقیقه باشد ولی در طول دو سال بیش از 10 ساعت قطعی داشته‌ایم و باید روندهای موجود تغییر کند تا مشکلات برطرف شود.
قائمی تأکید کرد: علیرغم اینکه شعار دوره پنجم تحقق شهر هوشمند بوده باید بررسی شود پروژه دستیابی به شهر هوشمند چقدر انجام گرفته است.
انتهای پیام/