خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنزین گران نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 09:36
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، گفت: کمیسیون متبوعش با افزایش قیمت هر یک از حامل‌های انرژی مخالف است و در صورت طرح این موضوع با هرگونه افزایش مخالفت می‌کند.
قيمت،افزايش،مجلس،بنزين،انرژي،كميسيون

قره خانی:
به گزارش گروه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری خانه ملت؛ اسدالله قره خانی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفت وگویی با، با اشاره به اعلام خبری مبنی بر دو نرخی شدن و افزایش قیمت بنزین، گفت: وزیر نفت هفته جاری در نشست کمیسیون انرژی مجلس حضور داشت و بحثی درباره سهمیه بندی و افزایش قیمت سوخت از سوی زنگنه صورت نگرفت.
نماینده مردم علی آبادکتول مجلس شورای اسلامی، افزود: در کمیسیون انرژی مجلس و وزارت نفت موضوع دو نرخی شدن و افزایش قیمت بنزین مطرح نیست و بحثی در این باره صورت نگرفته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در جریان اصلاح ساختار اقتصادی کشور موضوع افزایش قیمت بنزین مطرح می شود، ادامه داد: در موضوع اصلاح ساختار نیز بحثی از افزایش قیمت بنزین مطرح نشده است و اگر چنین موضوعی مطرح شود کمیسیون انرژی با آن مخالف می کند وتاکنون چیزی درباره تصمیم سه قوه درباره دو نرخی شدن قیمت سوخت نشنیده ام، اما اگر قرار باشد مجلس در این باره تصمیم بگیرد قطعا با افزایش قیمت بنزین مخالف است
قره خانی تاکید کرد:کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت هر یک از حامل های انرژی مخالف است و در صورت طرح این موضوع با هرگونه افزایش مخالفت می کند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که آیا در شورای عالی هماهنگی قوای سه گانه بحث افزایش قیمت بنزین مطرح شده است یا خیر، تصریح کرد: تاکنون چیزی درباره تصمیم سه قوه درباره دو نرخی شدن قیمت سوخت نشنیده ام، اما اگر قرار باشد مجلس در این باره تصمیم بگیرد قطعا با افزایش قیمت بنزین مخالف است.
انتهای پیام/