سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسیناسیون اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد همدان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 07 شهریور 1400 - 10:12
رئیس دانشگاه آزاد همدان از واکسیناسیون اساتید و دانشجویان پزشکی این دانشگاه خبرداد و گفت:  اساتید و دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد همدان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.
دانشگاه،دانشجويان،واكسيناسيون،امتحانات،واكسن،اساتيد،همدان

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه آزاد همدان از واکسیناسیون اساتید و دانشجویان پزشکی این دانشگاه خبرداد و گفت: اساتید و دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد همدان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.
مرتضی قائمی در گفت‌وگو با ایسنا ، با تأکید براینکه دانشجویان غیر پزشکی نگران واکسینه شدن نباشند، اظهارکرد: دانشجویانی که در شهرستانها و استانهای دیگر مستقر هستند برایشان مرکز واکسیناسیون در نظر گرفته شده است .
وی در رابطه با نوع واکسن اشاره کرد و گفت : از واکسن های معتبر برای دانشجویان استفاده می شود و هر واکسنی که در مراکز واکسیناسیون موجود باشد می‌توانند تزریق کنند.
قائمی درباره بازگشایی دانشگاه، یادآور شد: با روند شیوع ویروس کرونا در استان بازگشایی دانشگاه غیر ممکن است و ما همچنان به آموزش مجازی خود می‌پردازیم اما اگر بخواهیم دانشگاه را حضوری کنیم با تأخیر این اتفاق می‌افتد و ممکن است این‌کار در آبان یا آذر ماه اجرایی شود.
وی اشاره‌ای به امتحانات ترم تابستانی کرد و افزود: امتحانات بدون هیچ مشکلی درحال برگزاری است و هیچ اعتراضی تاکنون به علت کند بودن سایت به دست ما نرسیده و اگر مشکلی وجود داشته از اینترنت دانشجویان بوده است و یا اگر با زمان کم در آزمونها مواجه هستند، اساتید می‌توانند وقت بیشتری بدهند تا مشکل برطرف شود.
رئیس دانشگاه آزاد همدان خاطرنشان کرد : امتحانات را فقط یک بار می‌توان برگزار کرد مگر اینکه مشکل اساسی ایجاد شود که بتوانیم بار دیگر امتحان را برگزار کنیم .
انتهای پیام