خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری «احیای فوق العاده ویژه معلمان» از سازمان برنامه

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 شهریور 1400 - 09:53
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از پیگیری این وزارتخانه و کمیسیون آموزش مجلس برای احیای فوق العاده ویژه معلمان از طریق سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
آموزش،مجلس،پيگيري،بودجه،العاده

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از پیگیری این وزارتخانه و کمیسیون آموزش مجلس برای احیای فوق العاده ویژه معلمان از طریق سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی با اشاره به پیگیری سرپرست وزارت آموزش و پرورش در خصوص پرداخت فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: نامه‌ای از جانب کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس به رئیس سازمان برنامه و بودجه ارسال و رو نوشتی هم در اختیار رئیس کمیسیون برنامه و بودجه قرار گرفته و با قید فوریت این موضوع با استفاده از ظرفیت نظارتی مجلس در دستور کار برای پیگیری قرار گرفت.
معاون حقوقی و امور مجلس با اشاره به جز ۵ بند (الف) تبصره ۱۲ قانون بودجه گفت: بر این اساس فوق العاده ویژه معلمان باید پرداخت شود، زیرا منطبق با مستندات قانونی است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی افزود: فرهنگیان مطمئن باشند که این موضوع را تا رسیدن به نتیجه مطلوب، پیگیری خواهیم کرد.
انتهای پیام