خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«هدیه رایگان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران» صحت ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 07 شهریور 1400 - 00:41
روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی به مردم هشدار داد از باز کردن لینکی با عنوان «هدیه رایگان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران» پرهیز کنند.
شركت،نفتي،ملي،ايران،اينترنتي،اجتماعي،كذب

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شانا، به تازگی در شبکه‌های اجتماعی پیوندی با عنوان «هدیه رایگان شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران!» در حال انتشار است، که حاوی مطالب و ادعایی کاملا کذب درباره فعالیت‌ها و اقدام‌های این شرکت با تیتری نامعتبر است.
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ضمن تکذیب عنوان و محتوای مطلب مورد نظر، اعلام می‌کند این شرکت هیچگونه خبر، اطلاعیه یا پرسشنامه‌ای در این باره در هیچکدام از رسانه‌های فعال خود اعم از پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی این شرکت و شبکه‌های اجتماعی خود در ستاد و مناطق ۳۷گانه صادر نکرده و این مطلب از نظر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بی‌اعتبار و کذب است.
شایان ذکر است که بر اساس پیگیری کارشناسان فنی این شرکت، پیوند اینترنتی مورد نظر با وجود تقلبی بودن، به احتمال زیاد شامل بدافزار اینترنتی است و باز کردن و مشاهده آن، احتمال بروز آسیب‌های جدی به گوشی‌های همراه و سیستم‌های رایانه‌ای را در پی خواهد داشت؛ بنابراین از هموطنان محترم درخواست می‌شود ضمن پرهیز از مشاهده و مراجعه به اینگونه تبلیغات و مطالب تقلبی، اخبار معتبر درباره شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران را تنها از پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی این شرکت به آدرس WWW.NIOPDC.IR و شبکه‌های اجتماعی آن به آدرس «NIOPDC_CO» دنبال کنند.
درضمن یادآور می‌شود که این شرکت بر اساس حقوق قانونی خود، از طریق مراجع ذیصلاح عاملان انتشار پیوند اینترنتی مورد نظر را پیگیری و شناسایی می‌کند.
انتهای پیام/