خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای بیماران کرونایی‌ مشکل تجهیزات پزشکی نداریم

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 شهریور 1400 - 19:31
فرماندار دلفان می‌گوید: با اینکه ظرفیت بیمارستان ابن سینا این شهرستان تکمیل بوده اما مریضی نداشته‌ایم که به سبب کمبود امکانات پزشکی بستری نشود.
دلفان،دستگاه،اسكن،بيمارستان،شهرستان،فرماندار

ایسنا/لرستان فرماندار دلفان می‌گوید: با اینکه ظرفیت بیمارستان ابن سینا این شهرستان تکمیل بوده اما مریضی نداشته‌ایم که به سبب کمبود امکانات پزشکی بستری نشود.
نورالدین درمنان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه وضعیت قرمز دلفان در چند هفته‌ی گذشته، تصریح کرد: متأسفانه آمار کرونایی‌ها در شهرستان دلفان طی روزهای اخیر همچنان افزایشی بوده است.
وی ادامه داد: با اینکه ظرفیت بیمارستان ابن سینا دلفان تکمیل بوده اما مریضی نداشته‌ایم که به سبب کمبود امکانات پزشکی و تخت بستری نشود.
درمنان اضافه کرد: به لحاظ تخت، دارو، دستگاه اکسیژن‌ساز، سی‌تی‌ اسکن و غیره نیز مشکلی در این شهرستان نداریم.
فرماندار دلفان افزود: خوشبختانه طی چند ماه گذشته امکانات پزشکی خوبی برای این شهرستان با پیگیری‌های نماینده سلسله و دلفان و استاندار لرستان تجهیز شده است.
وی با اشاره به دستگاه سی‌تی‌ اسکن مدرن که به تازگی در بیمارستان ابن سینا نصب شده، افزود: در ماه گذشته بیش از ۵۰۰۰ سی‌تی اسکن از بیماران با این دستگاه گرفته شده است.
درمنان تاکید کرد: اگر این دستگاه وجود نداشت و به سی‌تی اسکن قبلی و قدیمی این بیمارستان اکتفا می‌شد، بدون شک کادر درمان با مشکل مواجه می‌شد و دستگاه هم دوام نمی‌آورد.
فرماندار دلفان با تأکید بر اینکه محدودیت‌های ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا در دلفان اعمال می‌شود، افزود: انتظار می‌رود شهروندان دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند تا از این پیک هم گذر کنیم.
انتهای پیام