خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنده عقب گرفتن کامیون، باعث مرگ عابر پیاده شد

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 09:05
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برخورد کامیونی که از یک کارگاه به صورت دنده عقب در حال خارج شدن بود با عابر پیاده‌، منجر به فوت عابر پیاده شد.
رازقي،عابر،كاميون،پياده،دنده

سرهنگ محمد رازقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این خبر افزود: مقارن ساعت ۱۵:۴۰ عصر دیروز کامیونی که از یک کارگاه به صورت دنده عقب در حال خارج شدن بود، با عابر پیاده‌ای که مشغول تردد بود برخورد می‌کند.
رازقی گفت: متأسفانه عابر پیاده در نقطه کور کامیون قرار داشته و راننده کامیون هنگام دنده عقب گرفتن و خارج شدن از درب پارکینگ کارگاه نکات ایمنی را رعایت نکرده عابر پیاده را زیر می‌گیرد.
وی گفت: پس از این برخورد راننده کامیون و افراد دیگر سراسیمه به نقطه حادثه می‌آیند و عابر پیاده را بیرون می‌آورند.
رازقی افزود: پلیس و اورژانس سریعاً به محل حادثه می‌رسند و مصدوم را به بیمارستان منتقل می‌کنند ولی متأسفانه مصدوم در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.
سرهنگ رازقی ادامه داد: اگر راننده کامیون نکات ایمنی را رعایت می‌کرد و شاگرد خود را هنگام دنده عقب در پیاده رو به جهت فرمان دادن و اعلام هشدارهای لازم به عابرین مستقر می‌کرد شاهد این حادثه نبودیم.