خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جیمز باند به جشنواره زوریخ می‌رود/ نخستین حضور در بخش رقابتی

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 06 شهریور 1400 - 12:32
«زمانی برای مردن نیست» هم‌زمان با نخستین نمایش جهانی‌اش در لندن، در بخش رقابتی جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۱ هم به نمایش درمی‌آید.
فيلم،جشنواره،مهر،جيمز،رقابتي،باند،سپتامبر،نمايش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ددلاین، جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۱ که از ۲۳ سپتامبر تا ۳ اکتبر (یکم تا یازدهم مهر) برگزار می‌شود امسال میزبان «زمانی برای مردن نیست» بیست و پنجمین فیلم از مجموعه فیلم‌های جیمز باند در بخش رقابتی خود خواهد بود.
این فیلم ۲۸ سپتامبر (۶ مهر) هم‌زمان با اولین نمایش جهانی‌اش که در لندن خواهد بود، در این جشنواره هم نمایش داده می‌شود.
این نخستین باری است که فیلمی از مجموعه جیمز باند به بخش رقابتی جشنواره‌ای سینمایی راه می‌یابد.
کریستین یونکن مدیر هنری این جشنواره با اعلام خوشوقتی از اینکه مخاطبان این جشنواره از اولین افرادی خواهند بود که در دنیا به تماشای این فیلم می‌نشینند گفت ماه‌ها صرف وقت کردند تا بتوانند با مذاکره با یونیورسال این رویداد را رقم بزنند و پیش از این هرگز فیلمی از جیمز باند در بخش رقابتی یک جشنواره حضور نداشته است.
«زمانی برای مردن نیست» از ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) در بریتانیا و ایرلند در سینماها اکران می‌شود و از ۸ اکتبر (۱۶ مهر) به سینماهای آمریکا راه می‌یابد.
این فیلم را کری فوکوناگا کارگردانی کرده و برای آخرین بار دنیل کریگ در این نقش جلوی دوربین رفته است.
رامی ملک، لئا سدو، لاشانا لینچ، بن ویشاو، نائومی هریس، جفری رایت، کریستوف والتس و رالف فاینس دیگر بازیگران این فیلم هستند.
جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۱ با نمایش فیلم درامی درباره طالبان با عنوان «و فردا ما مرده خواهیم بود» ساخته میشل استاینر فیلمساز سوییسی کارش را آغاز می‌کند و با فیلم «گزارش فرانسوی» ساخته وس آندرسون به کارش خاتمه می‌دهد.