خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ند پرایس:به رسمیت شناختن طالبان مشروط به اقدامات آن‌هاست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 06 شهریور 1400 - 01:29
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: برای به رسمیت شناختن طالبان با متحدان خود در تماس هستیم.
طالبان،افغانستان،حضور،شناختن،ديپلماتيك،رسميت

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که آمریکا برنامه‌ای برای حضور پس از ۳۱ اوت (۹ شهریور) در افغانستان ندارد.
پرایس توضیح داد که: «ما هنوز تصمیمی درباره حضور دیپلماتیک خود در افغانستان پس از ۳۱ اوت نداریم و پس از پایان مأموریت خود، مدیریت فرودگاه کابل را به مردم افغانستان واگذار می‌کنیم.»
او در ادامه با اشاره به اینکه طالبان مایلند تا کشور‌های مختلف حضور دیپلماتیک خود را در افغانستان حفظ کنند، گفت: «ما در رابطه با موضوع به رسمیت شناختن طالبان با متحدان و شرکای خود در ارتباط هستیم.»
این سخنگو همچنین درباره به رسمیت شناختن طالبان خاطرنشان کرد: «برخی از آنچه که از طالبان می‌شنویم مثبت و سازنده است، اما به رسمیت شناختن طالبان، حضور دیپلماتیک و کمک به آن‌ها همگی مشروط به اقدامات طالبان است نه تنها سخنان آن ها.»
او در انتها تاکید کرد که طالبان متعهد شده تا امنیت دیپلمات‌ها در افغانستان را تضمین کنند و ما منتظریم تا این را به صورت واقع بینانه ببینیم.
چندی پیش نیز جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده بود که برای تضمین امنیت شهروندان آمریکایی در افغانستان، چاره‌ای جز همکاری با طالبان ندارد.
انتهای پیام/