خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله‌ای برای تزریق دوز دوم واکسن اسپوتنیک وارد کشور نشده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 شهریور 1400 - 21:31
بندرعباس - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: محموله‌ای برای تزریق دوز دوم واکسن اسپوتنیک وارد کشور نشده است و تا آخر هفته بعد زمان آن مشخص می‌شود.
نفر،دوز،واكسن،نوروزيان

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه نوروزیان بیان داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ نفر دیگر به جمع جانباختگان کرونا در هرمزگان افزوده شدند و شمار کل جانباختگان این بیماری در استان به دو هزار و ۹۲ نفر رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: با بستری شدن ۱۹۱ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار کل بستری‌ها به هزار و ۲۶ نفر رسید.
وی ادامه داد: اکنون ۱۲۸ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی.
سی.
یو) بستری هستند و حال ۳۷ نفر از آن‌ها وخیم است.
نوروزیان در پاسخ به سوالی درباره زمان تزریق دوز دوم واکسن اسپوتنیک خاطرنشان کرد: محموله‌ای برای تزریق دوز دوم این واکسن وارد کشور نشده است و تا آخر هفته بعد زمان آن مشخص می‌شود.
نوروزیان عنوان کرد: زمان فاصله تقریبی میان دوز اول و دوم واکسن‌های اسپوتنیک و آسترازنکا از ۴ هفته تا نهایتاً ۱۲ هفته می‌تواند متغیر باشد و امیدواریم با وارد شدن محموله واکسن اسپوتنیک به کشور و هرمزگان، روند تزریق دوز دوم این واکسن سرعت یابد.