خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۱۲۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه آبادان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 04 شهریور 1400 - 18:54
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از انجام ۱۲۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه ملکولی آبادان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون خبر داد.
تست،آزمايشگاه،آبادان،كرونا

ایسنا/خوزستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان از انجام ۱۲۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه ملکولی آبادان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون خبر داد.
دکتر مهدی کریمی در جمع خبرنگاران با اشاره به انجام ۱۲۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه آبادان اظهار کرد: از هفدهم مردادماه ظرفیت آزمایشگاه از ۶۰۰ تست به یک هزار تست در روز افزایش پیدا کرد.
در دومین روز از شهریورماه امسال بیشترین تست روزانه به تعداد یک هزار و ۴۰۰ تست در این آزمایشگاه انجام شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: آزمایشگاه مولکولی تشخیص کرونا دانشگاه علوم پزشکی آبادان در برنامه مهارت‌آزمایی، امتیاز کامل را در کشور کسب کرده و مورد تقدیر قرار گرفته است.
این تقدیر توسط انستیتو پاستور ایران صورت گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: این آزمایشگاه به عنوان قطب اصلی تشخیص بیماری در منطقه مطرح است.
انتهای پیام