خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال حمله سایبری به سامانه‌های هشدار در فلسطین اشغالی

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 شهریور 1400 - 17:12
پس از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف‌ نوار غزه، منابع اسرائیلی می‌گویند که احتمال دارد سامانه‌ها، هدف حمله سایبری قرار گرفته باشد.
فعال،آژيرهاي،گزارش،آحارانوت

به گزارش مشرق، رسانه‌های اسرائیلی، ظهر امروز (پنجشنبه)، از فعال شدن آژیرهای خطر در «عسقلان»، «اشدود»، «کریات گات»، «کریات ملاخی»، «یاونه» و اطراف آن‌ها خبر دادند.
تنها پس از چند دقیقه از گزارش رسانه‌های درباره فعال شدن آژیرهای خطر در مناطق یادشده، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که این سامانه‌ها در پی نقص فنی فعال شده است.
پایگاه خبری «فلسطین الان» به نقل از روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد که در پی فعال شدن آژیرهای خطر، صدها نفر از شهرک‌نشینان در مناطق مذکور وارد پناهگاه‌ها شدند.
با توجه به فعال شدن آژیرهای خطر در منطقه، «یوآو زیتون» خبرنگار حوزه نظامی روزنامه یدیعوت آحارانوت از احتمال حمله سایبری به سامانه‌های هشدار خبر داد و گفت دو علت اصلی که در حال بررسی است یکی نقص فنی و دیگری حمله سایبری است.