خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور احضاریه علیه نخست وزیر موقت لبنان در پرونده انفجار بندر بیروت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 شهریور 1400 - 17:11
بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت برای نخست ‌وزیر پیشبرد امور لبنان یک احضاریه صادر کرد.
انفجار،بيروت،وزير،بندر،لبنان،بيطار

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المیادین، قاضی «طارق بیطار» بازپرس قضایی پرونده انفجار در بندر بیروت احضاریه‌ای علیه حسان دیاب، نخست وزیر پیشبرد امور لبنان صادر کرده است.
او در این خصوص گفت: پاسخ دبیرخانه نخست‌وزیری به ناتوانی‌ این نهاد در بازجویی از نخست وزیر مستعفی هیچ ارزش قانونی ندارد.
طارق بیطار تاریخ جلسه بازجویی دیاب را ۲۰ سپتامبر آینده (۲۹ شهریور) تنظیم و اعلام کرده است.
بعد از سخنان طارق بیطار خانواده‌های قربانیان انفجار بندر بیروت اعلام کردند از تصمیم او حمایت می‌کنند.
پیشتر حسان دیاب در سالروز انفجار مهیب بندر بیروت اعلام کرده بود دستیابی به عدالت با افشای حقیقت آغاز می‌شود و مسئولان حادثه انفجار بندر بیروت مسئول شناخته می‌شوند.
نخست وزیر پیشبرد امور لبنان تاکید کرد: اگر عدالت واقعی در انفجار بندر بیروت محقق نشود، عدالت در لبنان وجود نخواهد داشت.
پیش از این هم «طارق بیطار» بازپرس پرونده انفجار بیروت لبنان با ارسال نامه‌ای از پارلمان این کشور خواسته بود مصونیت قضایی «علی حسن خلیل» وزیر دارایی سابق، «غازی زعتیر» وزیر کار سابق و «نهاد المشنوق» وزیر کشور سابق لبنان را لغو کنند تا مجامع قضایی این کشور بتوانند در خصوص انفجار از آن‌ها بازجویی کنند.
انتهای پیام/