خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۳۶۷۵۸ بیمار جدید کرونایی/۶۹۴ نفر دیگر فوت شدند

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 04 شهریور 1400 - 14:41
وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانه روز گذشته را اعلام کرد و بر همین اساس ۶۹۴ نفر دیگر به تعداد قربانیان کووید ۱۹ در کشور افزوده شد.
نفر،كشور،بيماران،وضعيت

به گزارش مشرق، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۴ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۷۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۹۴۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۸۳۳ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۹۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۴ هزار و ۷۱۶ نفر رسید.
تا کنون ۴ میلیون ۵۳ هزار و ۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.
۷ هزار و ۷۸۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۸ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۷۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.