سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس شورای قانون اساسی الجزایر استعفا کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 20:40
الطیب بلعیز، رئیس شورای قانون اساسی الجزایر به عنوان یکی از چهره‌ای اصلی حکومت مورد اعتراض مردم الجزایر از سمت خود استعفا کرد.
الجزاير،بوتفليقه،اساسي،انتخابات،قانون،صالح،بن

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، تلویزیون ملی الجزایر اعلام کرد الطیب بلعیز، رئیس شورای قانون اساسی الجزایر به عنوان یکی از چهره‌ای اصلی حکومت مورد اعتراض مردم الجزایر، از سمت خود استعفا کرد.
بنا بر اعلام تلویزیون ملی الجزایر بلعیز یکی از نزدیکان عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس جمهور سابق این کشور، استعفای خود را به عبدالقادر بن صالح، رئیس جمهور موقت الجزایر اعلام کرد.
بوتفلیقه دوم آوریل تحت فشار اعتراضات مردمی و ارتش استعفا کرد.
شورای قانون اساسی مسئول تایید نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری جنجالی الجزایر است.
انتخابات ریاست جمهوری الجزایر قرار است چهارم ژوئیه (۱۳ تیرماه) برای انتخاب جانشین بوتفلیقه برگزار شود.
این شورا نظارت بر روند برگزاری انتخابات را بر عهده دارد.
معترضان الجزایری که اوایل ماه آوریل به خواسته خود مبنی بر کناره‌گیری بوتفلیقه از ریاست جمهوری پس از بیست سال حکومت دست یافتند پس از آن کناره گیری بن صالح، نورالدین بدویی نخست وزیر و بلعیز را خواستار شدند.
شورای قانون اساسی همچنین طبق قانون اساسی مسئول انتخاب رئیس‌جمهور موقت در صورت استعفای بن صالح است.
از دیدگاه معترضان الجزایری حضور شخصیت‌های نزدیک به نظام و ساختار‌های بنا شده از سوی بوتفلیقه، تضمین انتخابات آزاد و عادلانه را برای انتخاب رئیس‌جمهور به همراه نخواهد داشت.
انتهای پیام/