خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تشکر وزیر علوم از نمایندگان مجلس/ صاحبنظران و اندیشمندان نظرات خود درباره آموزش عالی را ارائه دهند

فارس | برگزیده | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 22:53
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی از نمایندگان مجلس برای اعتماد به او جهت پذیرش سکانداری این وزارتخانه تشکر کرد و از اندیشمندان و صاحبنظران خواست نظرات خود را درباره آموزش عالی ارائه دهند.
اسلامي،مجلس،نظرات،نمايندگان،شوراي،فناوري،تحقيقات،علوم،يشكر،ل ...

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی از نمایندگان مجلس برای اعتماد به او جهت پذیرش سکانداری این وزارتخانه تشکر کرد و از اندیشمندان و صاحبنظران خواست نظرات خود را درباره آموزش عالی ارائه دهند.
به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس،
محمدعلی زلفی‌گل که امروز با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد، در نامه تشکری نوشت: «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق؛ احتراما به استحضار می‌رساند که به عنوان سربازی علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام عظمای ولایت، مفتخرم که پس از روزها تلاش همه جانبه و خستگی ناپذیر مجلس شورای اسلامی، اصحاب گرانقدر رسانه، کارشناسان و جمیع صاحب نظران برای بررسی سوابق، نظرات، اهداف و برنامه‌های وزرای پیشنهادی، با رأی اعتماد ارزشمند نمایندگان محترم و معزز مجلس شورای اسلامی، امانت سنگین مسؤولیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر دوش این خادم همه مردم عزیز و گرامی ایران عزیز قرار گرفت.
بدینوسیله بر خود واجب می دانم که در ابتدا از همه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی اعم از موافقین و مخالفین که در این ایام با صبر و حوصله تمام، تلاش خود را برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی و با هدف کمک به دولت به کار بسته‌اند، صمیمانه تشکر کنم.
همچنین خود را قدردان تمام عزیزانی می‌دانم که به طرق مختلف نظرات و انتقادات خود را در اختیار بنده گذاشته‌اند.
در پایان دست تمام دانشمندان، اندیشمندان، صاحبان نظر و اصحاب رسانه را به گرمی می‌فشارم و از آنها تقاضا دارم که نظرات خود را به ما ارائه دهند تا به کمک هم مسیر پیشرفت و اعتلای نظام مقدس اسلامی و کشور عزیزمان ایران را بپیماییم.
همچنین امیدوارم که ان‌شاءلله در فرصت های آتی سعادت دیدار همه عزیزان نصیب این خدمتگزار جامعه دانشگاهی و علمی کشور گردد.
امیدوارم که کل جامعه فرهیخته دانشگاهی قدر بینند و شاد و سلامت باشند».
انتهای پیام/