خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایش مذهبی «یک بیابان بی‌کسی» در کرج روی صحنه می‌رود

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 19:06
کرج - نمایش مذهبی «یک بیابان بی‌کسی» از پنجشنبه ۵ شهریور به مدت ۵ شب در سه راه رجایی شهر کانون شهید سبحانی سپاه کرج روی صحنه می‌رود.
نمايش،شهادت،حضرت،بيابان،مذهبي،كرج،كاروان،سپاه

مجید نور محمدی، کارگردان نمایش مذهبی «یک بیابان بی‌کسی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این نمایش مذهبی از پنجشنبه ۵ شهریور به مدت ۵ شب از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه در سه راه رجایی شهر کانون شهید سبحانی سپاه کرج روی صحنه می‌رود.
وی بیان کرد: نمایش یک بیابان بی کسی در ۱۰ بخش با ورود کاروان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به سرزمین کربلا آغاز می‌شود و شب عاشورا، شهادت حضرت قاسم (ع)، شهادت حضرت علی اکبر (ع)، شهادت عبدالله ابن حسن (ع)، شهادت حضرت علی اصغر (ع)، شهادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)، شهادت حضرت سیدالشهدا (ع)، کاروان اسرا و در نهایت شهادت حضرت رقیه (س) را به تصویر می‌کشد.
کارگردان نمایش مذهبی یک بیابان بی کسی تصریح کرد: این نمایش مذهبی به صورت رئال بدون کلام با موسیقی، نور و مداحی همراهی می‌شود.
وی با بیان اینکه وارد بیست و یکمین سال از اجرای نمایش مذهبی یک بیابان بی کسی می‌شویم، خاطرنشان کرد: در این نمایش مذهبی ۷۰ نفر هنرمند و عوامل دست‌اندرکار ایفای نقش می‌کنند.
نورمحمدی گفت: نمایش یک بیابان بی کسی کاری از گروه فرهنگی دلشدگان است که با همکاری سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کرج و سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج روی صحنه می‌رود.
وی با بیان اینکه ۲ هزار نفر ظرفیت برای این نمایش پیش بینی شده است، متذکر شد: نمایش یک بیابان بی‌کسی در فضای باز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار و تماشای آن برای عموم رایگان است.