خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحران کرونا در استا‌ن بوشهر/ تعداد بیماران 30درصد افزایش یافت + فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 18:12
گروه استان‌ها ــ رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر با بیان اینکه در مرداد ماه 16 هزار بیمار کرونایی شناسایی شد گفت: این تعداد در مقایسه با 12.5 هزار نفر تیرماه از رشد 30 درصدی برخوردار است.
استان،كرونا،واكسن،بوشهر،نفر،تزريق

عبدالمحمد خواجه‌ئیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر روند واکسیناسیون در استان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تاکنون به 281 هزار نفر از جمعیت استان واکسن کرونا تزریق شده که از این تعداد 123 هزار نفر هر دو نوبت را دریافت کردند.
رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر افزود: از این تعداد تزریق واکسن کرونا، به لحاظ پوشش سنی 71 درصد از افراد بالای 40 سال استان حداقل یک نوبت واکسن را دریافت کردند.
وی اضافه کرد: از مجموع افرادی که در استان می‌توانند واکسن کرونا دریافت کنند به 38 درصد آنان حداقل یک نوبت واکسن تزریق شده است.
رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر از ثبت بیشترین ابتلا به کرونا در مرداد ماه خبر داد و افزود: در مرداد ماه 16 هزار بیمار کرونایی شناسایی شد که این تعداد در مقایسه با 12.5 هزار نفر تیرماه از رشد 30 درصدی برخوردار بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر تعداد فوتی‌های کرونایی مرداد ماه را 340 نفر دانست و بیان کرد: این تعداد مرگ ناشی از کرونا در مقایسه با تیرماه که 130 مورد است یک رشد 2.5 برابری دارد.
خواجه‌ئیان با بیان اینکه هنوز خطر بیماری به طور جدی وجود دارد گفت: اگر چه گاهی میزان شیوع بیماری نوسانات را تجربه می‌کند اما کماکان خطر بیماری در جامعه شدیداً وجود دارد و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هنوز در حد مطلوبی نیست.
انتهای پیام/190/س