خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکل: باید به گفتگو با طالبان ادامه داد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 17:55
صدراعظم آلمان امروز در سخنانی در پارلمان این کشور بی اشاره به تبعات اشغالگری نیروهای خارجی به سرکردگی تروریست های آمریکایی در افغانستان اعلام کرد: باید به گفتگو با طالبان ادامه داد.
افغانستان،طالبان،آنگلا،مركل،صدراعظم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان امروز چهارشنبه طی سخنانی در پارلمان این کشور بی اشاره به تبعات اشغالگری نیروهای خارجی به سرکردگی تروریست های آمریکایی در افغانستان ادعا کرد که برای حفظ دست‌آوردهایی که طی ۲۰ سال گذشته در افغانستان حاصل شده است (!)، باید به گفتگو با طالبان ادامه داد.
صدراعظم آلمان در پارلمان این کشور در این باره ادامه داد: جامعه بین‌المللی باید درباره این موضوع با طالبان بحث کند.
آنگلا مرکل با بیان اینکه خطر تبدیل شدن مجدد افغانستان به یک لانه تروریسم وجود دارد، اضافه کرد که پذیرفتن واقعیت گروه طالبان سخت است؛ ولی باید با این واقعیت همکاری کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه باید از نیازمندان در افغانستان و پناهجویان افغانستانی در کشورهای همسایه حمایت کرد، گفت که در این زمینه با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفتگو کرده است.